PROFIL KOMPANIJE

BAF International d.o.o pruža kupcima i trgovinskim partnerima usluge potpuno prilagođena logistička rješenja. Naša kompetentnost, svjetska umreženost, izrazito profesionalni menadžment i ljudi orjentirani na postizanje rezultata, pružaju u cjelosti prilagođena rješenja dostave vrata do vrata. Nudimo usluge potrage nekretnina, pregovaramo najbolje cijene i pomažemo seljenje bez muke.
BAF International pruža konkurentna i sveobuhvatna medjunarodna špedicijska rješenja uvoza i izvoza, za i iz svih dijelova svijeta. BAF International d.o.o nudi potpun spektar špedicijskih i logističkih usluga, koja uključuje zračni i okeanski uvoz - izvoz, pomorsko - zračni kombinirani promet, carinjene, zbirni transport, cestovni transport, pakovanje, dostavu vrata – do – vrata, skladištenje itd. Naša stručnost i posvećenost omogućuju nam da pružimo klijentima potpuna njemu prilagodjena rješenja transporta, uvijek uzimajući u obzir da su i njegove potrebe jedinstvene.
BAF International d.o.o je logistički partner koji pregovara najbolje cijene uvoza i izvoza. Mi u BAF International-u imamo dugogodišnje iskustvo i poznajemo lokalne carinske zakone, propise karantina, zakon o zaštiti potrošača, valuti, pravne propise, kao i internacionalne zakone, i svjetske konvencije. Garantujemo našem korisniku usluga logističkog partnera, istinskog špediterskog poznavaoca, koji ima iskustvo da mu pruži ispravnu informaciju koja ce mu pomoći donijeti odluku kako da najbolje uveze ili izveze svoj robu, a da ujedno ispuni sve zakonske obaveze. BAF International d.o.o posvećen je kvalitetu usluga, stvaranju lojalne i duge kooperacije sa korisnicima naših usluga. Naše dobro uspostavljene veze i partnerska mreža će osigurati dolazak i dostavu robe na željenu destinaciju u željeno vrijeme. Ono što izdvaja BAF International d.o.o od drugih u ovoj branši je nas najveći adut: naš posvećen profesionalni tim uposlenika. Akreditovani smo od strane IATA-e, FIATA-e i DG-a.