Usluge

BAF International d.o.o. pruža konkurentna i sveobuhvatna medjunarodna špedicijska rješenja uvoza i izvoza, za i iz svih dijelova svijeta. BAF International d.o.o nudi potpun spektar špedicijskih i logističkih usluga, koja uključuje zračni i okeanski uvoz - izvoz, pomorsko - zračni kombinirani promet, carinjene, zbirni transport, cestovni transport, pakovanje, dostavu vrata – do – vrata, skladištenje itd. Naša stručnost i posvećenost omogućuju nam da pružimo klijentima potpuna njemu prilagodjena rješenja transporta, uvijek uzimajući u obzir da su i njegove potrebe jedinstvene.

Avionski prevoz

Pružanje kompletnih i pouzdanih usluga vazdušnog transporta tereta širom svijeta, u saradnji sa specijalizovanom mrežom agenata.

VIŠE »
Box

Carinsko posredovanje

Pružanje usluga skladištenja i carinskog posredovanja u cilju pružanja logističkih rješenja „od vrata do vrata“.

VIŠE »
Truck

Cestovni prevoz

Međunarodni i domaći transport robe u drumskom saobraćaju uključujući pošiljke sa punim teretom (FTL) i manje od kamiona (LTL), kao i transport kontejnera do i iz najzastupljenijih luka u regionu i šire.

VIŠE »

Pomorski prevoz

Organizacija dostave punog kontejnera (FCL) i manjeg tereta kontejnera (LCL) za sve vrste robe uključujući i terete koji zahtevaju posebne uslove transporta. Mogućnost rezervacije brodskog prostora za rasute i rasute terete.

VIŠE »
Truck

Transport specijalnih roba

Veoma važna karika u lancu snabdevanja i jedina preventivna mera za rizike gubitaka i oštećenja tereta nastalih tokom transportnih operacija – „Osiguranje svih rizika“.

VIŠE »

Želite više informacija - Kontaktirajte nas - broj telefona +387 61 219 885